KOOSTUMUS

Tuore ankka (23 %), tuore kalkkuna (19 %), kuivattu ankka (16 %), peruna, kuivattu kalkkuna (6 %), herne, kalkkunanrasva, kanaliemi, herneproteiini, kuivattu kananmuna, panimohiiva, selluloosa, mineraalit, vitamiinit, pellavansiemen, juurikaskuitu, PlaqueOff, natriumheksametafosfaatti, jukkauute, karpalo, persilja, piparminttu, sitrusuute, kehäkukkauute, frukto-oligosakkaridit 1 000 mg/kg, mannaanioligosakkaridit 650 mg/kg

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET / KG

Vitamiinit: A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 31,500 IU, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 2100 IU, E-vitamiini (alfatokoferoliasetaatti) 440mg; hivenaineet; aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 340 mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 285 mg, rautasulfaatti monohydraatti 300 mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20 mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 110 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 50 mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 40 mg, vedetön kalsiumjodaatti 1,5 mg, natriumseleniitti 0,5 mg; aminohapot: tauriini 2200 mg/kg, metioniini 3400 mg/kg

RAVINTOTIEDOT

Raakavalkuainen 37 %
Raakaöljyt ja -rasvat 15 %
Raakakuitu 3 %
Hehkutusjäännös 11 %
Kosteus 7 %
Hiilihydraatit (NFE) 26 %
Metaboloituva energia 348 Kcal/100 g
Omega 6 3,00 %
Omega 3 0,50 %
Kalsium 2,10 %
Fosfori 1,40 %

Näytä tuotteen annostelutaulukko

Täysravinnossa on

  • Monipuolisesti terveyttä ja hyvinvointia edistäviä, välttämättömiä omega-rasvahappoja, joihin on liitetty tulehduksia lievittäviä, immuunipuolustusta vahvistavia, nivelterveyttä ylläpitäviä sekä ihoa ja turkkia hoitavia vaikutuksia.
  • Runsaasti aikuisen kissan elimistöä suojaavia antioksidantteja: vitamiineista ja kehäkukasta, virtsateiden hyvinvointia tukevaa karpalo.
  • Kissojen suun hyvinvoinnin tueksi kuivaruokaan on lisätty paitsi nappulaan rapeutta tuovaa, kasvikuiduista peräisin olevaa selluloosaa myös plakkia ja hammaskiveä ehkäisevää PlaqueOff®-solmuleväjauhetta.
  • Koska terveyden perusta on vatsassa, kuivaruoasta löytyy myös runsaasti suoliston luonnollista mikrobiflooraa tukevia prebiootteja, MOS ja FOS, sekä liukoista kuitua juurikaskuidusta, joka ravitsee suoliston hyviä bakteereita.
  • Yucca schidigera -kasviuute puolestaan sitoo ammoniakkimolekyylejä suolistossa vähentäen epämiellyttäviä, suolistoperäisiä hajuja.

 

Täysravinto on suunniteltu erityisesti seuraaviin tarpeisiin:

  • Kissat, jotka kärsivät pahanhajuisesta hengityksestä on huomioitu hengitystä raikastavilla luonnollisilla raaka-aineilla, persiljalla ja piparmintulla. Usein pahanhajuisen hengityksen taustalla on kertynyt plakki tai hammaskivi, jota ennaltaehkäisemään ja vähentämään ruokaan on lisätty runsaammin suun hyvinvointia edistävää PlaqueOff®-jauhetta. Pahanhajuisen hengityksen syy on kuitenkin aina hyvä selvittää ensin eläinlääkärillä, ettei suuhun ole päässyt muodostumaan tulehduspesäkkeitä eikä hampaissa ole vaurioita.
  • Kissat, joilla on taipumusta hammaskiveen hyötyvät myös suun terveyttä monipuolisesti edistävästä PlaqueOff®-jauheesta. Hammaskiveä ja plakkia ehkäisemään ruokaan on lisätty eläinlääkärituotteista tuttua natriumheksametafosfaattia ja sitrusuutetta. Lisäksi kasvikuidusta peräisin oleva, rapeutta lisäävä selluloosa ja Nutrima-sarjan suurin nappulakoko lisäävät mekaanista hankausta hampaan pinnalle kissan pureskellessa ehkäisten siten plakin ja hammaskiven muodostumista.
  • Kaikenkokoisille aikuisille kissoille on hyötyä suurikokoisten nappuloiden pureskelusta aiheutuvasta mekaanisesta hankauksesta, joka ehkäisee plakin ja hammaskiven muodostumista sekä täysravinnon monipuolisesti hyvinvointia tukevista, funktionaalisista ainesosista. Ruoka sopii myös kala-allergisille, sillä se ei sisällä lainakaan kalaperäisiä raaka-aineita.

 

Hyvinvoiva kissa kaipaa ravinnokseen sekä kuiva- että märkäruokaa. Märkäruoat tarjoavat heikosti janoa tuntevalle kissalle nestettä herkullisessa muodossa, kun taas kuivaruokien pureskelusta syntyvä mekaaninen hankaus auttaa ehkäisemään hammaskiven muodostumista.

Tarjoa Health Dental -kuivaruoan ohella myös Nutrima-märkäruokaa, sillä märkä- ja kuivatäysravinto muodostavat yhdessä tervettä ja hyväkuntoista elimistöä tukevan ravintokokonaisuuden, josta kissa saa kaiken tarvitsemansa – ja vielä jotain enemmän.