KOOSTUMUS

Tuore kana (25 %), tuore ankka (23 %), kuivattu ankka (15 %), täysjyväriisi, riisi, kaura, tuore fasaani (4 %), ankanrasva, herneproteiini, kanaliemi, panimohiiva, kuivattu kananmuna, juurikaskuitu, mineraalit, vitamiinit, pellavansiemen, selluloosa, PlaqueOff, jukkauute, karpalo, kehäkukkauute, frukto-oligosakkaridit 1 000 mg/kg, mannaanioligosakkaridit 650 mg/kg

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET / KG

Vitamiinit: A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 31,500 IU, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 2100 IU, E-vitamiini (alfatokoferoliasetaatti) 440mg; hivenaineet; aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 340 mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 285 mg, rautasulfaatti monohydraatti 300 mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20 mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 110 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 50 mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 40 mg, vedetön kalsiumjodaatti 1,5 mg, natriumseleniitti 0,5 mg; aminohapot: tauriini 2200 mg/kg, metioniini 3400 mg/kg

RAVINTOTIEDOT

Raakavalkuainen 37 %
Raakaöljyt ja -rasvat 17 %
Raakakuitu 3 %
Hehkutusjäännös 10,5 %
Kosteus 7 %
Hiilihydraatit (NFE) 25 %
Metaboloituva energia 363 Kcal/100 g
Omega 6 2,9 %
Omega 3 0,8 %
Kalsium 1,8 %
Fosfori 1,3 %

Näytä tuotteen annostelutaulukko

 

  • Sisältää runsaasti kissan elimistöä suojaavia antioksidantteja luonnollisista lähteistä: vitamiineista ja kehäkukasta.
  • Monipuolisesti terveyttä ja hyvinvointia edistäviä, välttämättömiä omega-rasvahappoja, joihin on liitetty tulehduksia lievittäviä, immuunipuolustusta vahvistavia, nivelterveyttä ylläpitäviä sekä ihoa ja turkkia hoitavia vaikutuksia.
  • Kissojen suun hyvinvoinnin tueksi kuivaruokaan on lisätty paitsi nappulaan rapeutta tuovaa, kasvikuiduista peräisin olevaa selluloosaa myös plakkia ja hammaskiveä ehkäisevää PlaqueOff®-solmuleväjauhetta.
  • Koska terveyden perusta on vatsassa, kuivaruoasta löytyy myös runsaasti suoliston luonnollista mikrobiflooraa tukevia prebiootteja, MOS ja FOS, sekä liukoista kuitua juurikaskuidusta, joka ravitsee suoliston hyviä bakteereita.
  • Yucca schidigera -kasviuute puolestaan sitoo ammoniakkimolekyylejä suolistossa vähentäen epämiellyttäviä, suolistoperäisiä hajuja.

 

Täysravinto on suunniteltu erityisesti seuraaviin tarpeisiin:

  • Kissat, joilla on heikentynyt ruokahalu on huomioitu erityisen maistuvalla reseptillä: Korkea tuorelihapitoisuus maistuvuustesteissä herkullisimmiksi todetuista eläinproteiinin lähteistä, kanasta, ankasta ja riistaeläimistä tekee ruoasta myös hyvin sulavaa.

 Valikoivuus on hyvin yleistä kissojen keskuudessa, mutta joskus heikentyneen ruokahalun taustalla on hoitoa vaativa sairaus, kuten ongelmat suun terveydessä. Jos kissan ruokahalu on pitkäkestoisesti heikko ja kissa alkaa laihtua, tulee sen terveys tarkastaa ensin eläinlääkärillä.

  • Hoikat kissat ja karvattomat rodut hyötyvät ruoan korkeammasta kokonaisenergiamäärästä, joka auttaa ylläpitämään tai saavuttamaan optimaalisen painon sekä tukee vilkkaampaa aineenvaihduntaa.

Nutrima-täysravinnot eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai keinotekoisia makuaineita. Epäterveelliset makuaineet ja sokeri saattavat houkutella kissaa ruokailemaan, tai jopa synnyttää riippuvuuksia, mutta korkealaatuinen ruoka ei näitä kaipaa. Jos kissalle on tarjottu sokerilla tai keinotekoisilla makuaineilla kyllästettyä ruokaa, voi luonnolliseen ja terveellisempään ruokaan tottuminen viedä hieman aikaa. Tällöin kannattaakin sekoittaa uutta ruokaa ensin vanhan joukkoon pieniä määriä.

Hyvinvoiva kissa kaipaa ravinnokseen sekä kuiva- että märkäruokaa. Märkäruoat tarjoavat heikosti janoa tuntevalle kissalle nestettä herkullisessa muodossa, kun taas kuivaruokien pureskelusta syntyvä mekaaninen hankaus auttaa ehkäisemään hammaskiven muodostumista.

Tarjoa Nutrima Vital Fussy -kuivaruoan ohella myös Nutrima-märkäruokaa, sillä märkä- ja kuivatäysravinto muodostavat yhdessä tervettä ja hyväkuntoista elimistöä tukevan ravintokokonaisuuden, josta kissa saa kaiken tarvitsemansa – ja vielä jotain enemmän.