GROWTH

TASAPAINOA JA TURVAA KASVUUN

Optimaalista kasvua tukevat holistiset täysravinnot koiranpennuille sekä tiineille ja imettäville emoille. Korkealaatuiset täysravinnot on suunniteltu tukemaan pennun tervettä ja tasaista kasvua. Multiproteiinikoostumus sulaa erinomaisesti ja näkyy kasvavasta pennusta ulospäin optimaalisena lihaskuntona sekä kiiltävänä turkkina. Ruoan hyvää tekevät, yksilöllisiin tarpeisiin valitut raaka-aineet tukevat kehittyvän pennun elimistöä sen vaatimalla tavalla ja antavat parhaat mahdolliset eväät elämään. Luonnostaan utelias sekä vauhdikas pentu jaksaa leikkiä ja oppia, kun se saa ravinnostaan kaiken tarvitsemansa.

Valitse sopiva täysravinto pennulle sen odotetun aikuispainon mukaan turvataksesi sen optimaalisen ja tasapainoisen kasvun.

Puppy / Breeder
kuivaruoka

Puppy
annospussi

Large breed
kuivaruoka

VITAL

ELINVOIMAA KOKO IÄKSI

Holistiset kanaa ja kalkkunaa sisältävät täysravinnot aikuisille ja ikääntyville koirille. Täysipainoiset, maistuvat ravintokokonaisuudet on suunniteltu erikokoisten koirien tarpeita ajatellen. Antioksidanttirikkaat täysravinnot tukevat koiran hyvinvointia taistelussa ympäristön kuormitusta sekä ikääntymisen merkkejä vastaan. Erinomainen sulavuus ja erikokoisten koirien tarpeiden mukaan räätälöidyt, hyvää tekevät raaka-ainekokonaisuudet auttavat koiraa jaksamaan energisenä ja iloisena läpi elämän.

Valitse sopiva täysravinto koiralle sen koon mukaan.

Small breed
kuivaruoka

Adult
annospussi

 

 

 

 

 

Medium breed
kuivaruoka

Large breed
kuivaruoka

HEALTH

YKSILÖLLISTÄ RAVITSEMUSTA HYVINVOINNIN TUEKSI

Holistiset täysravinnot koirille, joilla on ravitsemuksellisia erityistarpeita. Korkealaatuiset, maistuvat ravintokokonaisuudet on suunniteltu avuksi koirien erilaisiin, yksilöllisiin vaatimuksiin: Health Dental suun terveyttä tukemaan, Health Digestion ruoansulatuselimistön hyvinvointiin ja Health Skin+ ihon ja turkin kuntoa edistämään. Kun iho ei kutise, suolisto on tasapainossa ja suu on puhdas, koira on elinvoimainen, iloinen ja sillä riittää energiaa liikkumiseen.

Valitse sopiva täysravinto koirasi uniikkien tarpeiden mukaisesti.

Dental
kuivaruoka

Digestion
kuivaruoka

Digestion
annospussi

Skin+
annospussi

Skin+
kuivaruoka