KOOSTUMUS

Tuore kana (27 %), täysjyväriisi, tuore kalkkuna (11 %), kuivattu kalkkuna (9 %), kuivattu ankka (9 %), ohra, kalkkunanrasva, kaura, kalkkunaliemi, pellavansiemen, kuivattu kananmuna, mineraalit, vitamiinit, juurikaskuitu, merileväöljy, frukto-oligosakkaridit 1 000 mg/kg, mannaanioligosakkaridit 650 mg/kg, nokkonen, kehäkukkauute, jukkauute, vehnänoras

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET / KG

Vitamiinit: A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 25 730 IU, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1 730 IU, E-vitamiini (alfatokoferoliasetaatti) 430 mg, biotiini 323 µg; hivenaineet; aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 340 mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 285 mg, rautasulfaatti monohydraatti 310 mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20 mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 110 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 50 mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 40 mg, vedetön kalsiumjodaatti 1,58 mg, natriumseleniitti 0,5 mg; aminohapot: tauriini 475 mg

RAVINTOTIEDOT

Raakavalkuainen 30 %
Raakaöljyt ja -rasvat 20 %
Raakakuitu 3 %
Hehkutusjäännös 7,5 %
Kosteus 8 %
Hiilihydraatit (NFE) 31 %
Metaboloituva energia 385 Kcal/100 g
Omega 6 3,6 %
Omega 3 0,8 %
Kalsium 1,5 %
Fosfori 1,0 %

Näytä tuotteen annostelutaulukko

Monipuolisesti terveyttä ja hyvinvointia edistävät omega-3-rasvahapot. Luonnollisten omega-3-rasvahappojen (EPA ja DHA) saannin turvaamiseksi tuotteeseen on lisätty merileväöljyä. Omega-3-rasvahapot ovat tärkeässä roolissa pennun kognitiivisten taitojen ja näkökyvyn kehityksessä. Rasvahapot myös lievittävät tulehduksia sekä vahvistavat immuunipuolustusta, joten niin pennut kuin emotkin hyötyvät niistä. Lisäksi rasvahapot tukevat nivelten terveyttä ja niillä on ihoa sekä turkkia hoitavia vaikutuksia. Varsinkin tiineyden aikana nivelet ovat koetuksella pentujen painaessa vatsassa ja etenkin lähellä vieroitusaikaa, kantoajan sekä imetyksen rasitukset näkyvät usein turkin ja ihon heikentyneenä kuntona.

Suoliston terveys ja hyvinvointi. Terve suolisto on tasaisen kasvun perusta. Hyvin imeytyvät raaka-aineet, monipuoliset proteiinin ja hiilihydraattien lähteet sekä suoliston hyvinvointia tukevat funktionaaliset ainesosat edesauttavat pennun hyvinvointia monella tavalla. Prebiootit, MOS ja FOS, ravitsevat pennun vielä kehittyvän suoliston hyvää mikrobistoa ja auttavat ehkäisemään ruoansulatusongelmia. Lisäksi täysravinnon sisältämä liukoinen juurikaskuitu ravitsee hyviä bakteereita, kun taas liukenematon kuitu pitää ulosteen koostumuksen sopivana ja tukee suoliston normaalia toimintaa.

Antioksidantit apuna ympäristön kuormitusta vastaan. Perusta terveydelle ja hyvinvoinnille rakennetaan jo emon vatsassa. Yhdistelmä luonnollisia antioksidantteja nokkosesta, kehäkukasta sekä A-, C- ja E-vitamiineista hidastaa haitallisten happiyhdisteiden aiheuttamaa hapettumista soluissa ja auttaa luomaan elinvoimaisen sekä terveen elimistön ympäristön kuormitusta vastaan.

brain
AIVOJEN KEHITYS

digestive
SUOLISTON HYVINVOINTI

antioxidants
ANTIOKSIDANTIT

create-taste
ERINOMAINEN MAISTUVUUS