KOOSTUMUS

Tuore ankka (25 %), kuivattu ankka (17 %), peruna, hirssi, tuore taimen (7 %), tuore peura (4 %), ankanrasva, perunaproteiini, kuivattu kananmuna, ankkaliemi, auringonkukkaöljy, mineraalit, vitamiinit, juurikaskuitu, kookosöljy, spirulina, merilevä, frukto-oligosakkaridit 1 000 mg/kg, mannaanioligosakkaridit 650 mg/kg, kamomillajauhe, merileväöljy

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET / KG

Vitamiinit: A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 28 130 IU, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1 730 IU, E-vitamiini (alfatokoferoliasetaatti) 190 mg, biotiini 323 µg; hivenaineet; aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 340 mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 285 mg, rautasulfaatti monohydraatti 310 mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20 mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 110 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 50 mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 40 mg, vedetön kalsiumjodaatti 1,58 mg, natriumseleniitti 0,5 mg; aminohapot: L-karnitiini 240 mg

RAVINTOTIEDOT

Raakavalkuainen 28 %
Raakaöljyt ja -rasvat 18,5 %
Raakakuitu 2,5 %
Hehkutusjäännös 9 %
Kosteus 8 %
Hiilihydraatit (NFE) 34 %
Metaboloituva energia 375 Kcal/100 g
Omega 6 2,8 %
Omega 3 0,6 %
Kalsium 1,7 %
Fosfori 1,1 %

Näytä tuotteen annostelutaulukko

Ihon ja turkin hyvinvointi. Korkealaatuiset, hyvin sulavat eläinproteiinin lähteet tarjoavat välttämättömiä aminohappoja, jotka yhdessä hoitavien öljyjen kanssa edistävät ihon ja turkin hyvinvointia. Sen lisäksi ruoassa on rauhoittavaa kamomillaa, jonka uskotaan sisältävän ärtynyttä ja kutiavaa ihoa hoitavia ominaisuuksia. Ravitseva kookosöljy puolestaan sisältää keskipitkäketjuisia rasvahappoja, joista kenties tunnetuin ja tutkituin on lauriinihappo. Lauriinihappoa esiintyy mm. emon maidossa, ja sillä uskotaan olevan hyvinvointia edistäviä vaikutuksia paitsi koiran iholle ja turkille, myös ruoansulatukselle, aineenvaihdunnalle sekä aivojen toiminnalle. Ravinnerikas mikrolevä, spirulina, edistää niin ulkoista kuin sisäistäkin hyvinvointia. Spirulina on täynnä esimerkiksi B-vitamiineja sekä beetakaroteenia ja sillä uskotaan olevan immuunijärjestelmää tukeva vaikutus.

Monipuolisesti terveyttä ja hyvinvointia edistävät omega-3-rasvahapot. Tuote sisältää taimenta ja merileväöljyä, joista molemmat ovat luonnollisia omega-3-rasvahappojen (EPA ja DHA) lähteitä. Omega-3-rasvahapoilla on tärkeä rooli ihon ja turkin hyvinvoinnille, mutta niillä uskotaan olevan myös tulehduksia lievittäviä, immuunipuolustusta vahvistavia ja nivelten terveyttä ylläpitäviä vaikutuksia. Merilevä on myös mainio lähde jodille, joka myös osaltaan tukee tervettä ihoa ja vahvaa turkkia.

Hypoallergeeniset eläinproteiinin lähteet ja hiilihydraatit. Hypoallergeeniset eläinproteiinit, ankka taimen ja peura, sopivat useille tyypillisimmistä ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille. Korkealaatuiset, hyvin sulavat eläinproteiinin lähteet tarjoavat optimaaliseen lihaskuntoon tarvittavia, välttämättömiä aminohappoja, kuten L-karnitiinia, joka auttaa muuntamaan kehon rasvaa energiaksi ja edistää lihasten kasvua. Nutrima Health Skin+ soveltuukin myös erinomaisesti lihaksikkaille roduille, jotka vaativat ruoaltaan hieman korkeampaa energiapitoisuutta ylläpitääkseen rotutyypillisen suurta lihasmassaa. Lisäksi ruoan gluteeniton low grain -resepti sisältää vain hyvin siedettyä perunaa ja hirssiä, eikä lainkaan yleisiä viljoja.

Antioksidantit apuna ympäristön kuormitusta vastaan. Yhdistelmä luonnollisia antioksidantteja A-, C- ja E-vitamiineista hidastaa haitallisten happiyhdisteiden aiheuttamaa hapettumista soluissa taistellen ympäristön kuormitusta vastaan ja auttaen ylläpitämään elinvoimaista sekä tervettä elimistöä.

healthy_skin_logo

TERVE IHO

KIILTÄVÄ, HYVÄKUNTOINEN TURKKI

HYPOALLERGEENISET RAAKA-AINEET

ANTIOKSIDANTIT

GREAT TASTE

STRONG MUSCLES