KOOSTUMUS

Kana, kalkkuna ja taimen 76 % (sisältää 16 % kuivattua kanaa, 16 % kalkkunanrasvaa, 15 % kuivattua kalkkunaa, 11 % tuoretta kanaa, 9 % tuoretta taimenta, 7 % tuoretta kalkkunaa, 2 % kanalientä), täysjyväriisi, ohra, juurikaskuitu, vitamiinit, mineraalit, pellavansiemen, kookosöljy, frukto-oligosakkaridit 1 000 mg/kg, glukosamiini 710 mg/kg, metyylisulfonyylimetaani 710 mg/kg, mannaanioligosakkaridit 650 mg/kg, kondroitiini 500 mg/kg, takiaisenjuuri, nokkonen, jukkauute

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET / KG

Vitamiinit: A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 25 730 IU, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1 730 IU, E-vitamiini (alfatokoferoliasetaatti) 430 mg, C-vitamiini 98 mg; hivenaineet; aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 340 mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 285 mg, rautasulfaatti monohydraatti 310 mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20 mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 110 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 50 mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 40 mg, vedetön kalsiumjodaatti 1,58 mg, natriumseleniitti 0,5 mg; aminohapot: L-karnitiini 860 mg

RAVINTOTIEDOT

Raakavalkuainen 32 %
Raakaöljyt ja -rasvat 30 %
Raakakuitu 2 %
Hehkutusjäännös 9,5 %
Kosteus 8 %
Hiilihydraatit (NFE) 18 %
Metaboloituva energia 430 Kcal/100 g
Omega 6 5,4 %
Omega 3 1,1 %
Kalsium 2,0 %
Fosfori 1,2 %

Näytä tuotteen annostelutaulukko

Maksimaalista energiaa ja optimaalinen lihaskunto. Korkealaatuiset, hyvin sulavat eläinproteiinit kanasta, kalkkunasta ja taimenesta, sekä matalaglykeemiset hiilihydraatit ruskeasta riisistä sekä ohrasta vapauttavat energiaa elimistön käyttöön tasaisesti. Raaka-aineiden erinomainen sulavuus näkyy koiran lihaksissa, elimistön hyödyntäessä ravintoa tehokkaasti. Lisätty L-karnitiini on aminohappo, jolla on olennainen rooli kehon rasva-aineenvaihdunnassa ja lihasmassan kehittymisessä, sillä se auttaa muuttamaan energiaa kehon rasvasta suoraan lihasten käyttöön. Kun lihaksisto on kunnossa ja ravinnon kokonaisenergiamäärä riittävä, jaksaa koira työskennellä energisenä ja iloisena pitkään.

Luonnollinen nopean energian lähde, kookosöljy, sisältää keskipitkäketjuisia rasvahappoja, kuten lauriinihappoa. Lauriinihappoa esiintyy mm. emon maidossa, ja sillä on antibakteerisia ja tulehduksia lievittäviä vaikutuksia. Kookosöljyllä uskotaan myös olevan hyvinvointia edistäviä vaikutuksia paitsi koiran iholle ja turkille, myös ruoansulatuksen, aineenvaihdunnan ja aivojen toiminnalle.

Nivelten hyvinvointi ja sydämen terveys

Paljon liikkuvan koiran nivelten hyvinvointiin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Sen vuoksi ruoasta löytyy nivelten hyvinvointia edistävää glukosamiinia, kondroitiinia ja MSM:ää. Taimenesta saataviin omega-3-rasvahappoihin (EPA ja DHA) on liitetty tulehduksia lievittäviä, nivelten terveyttä ylläpitäviä sekä immuunipuolustusta vahvistavia vaikutuksia. Ruokaan on myös lisätty sekä tauriinia että D-vitamiinia vahvan sydämen terveyttä tukemaan. Takiaisenjuuri puolestaan tarjoaa erinomaisen makromineraalien sekä vitamiinien, kuten B-vitamiinien, lähteen.

Antioksidantit apuna ympäristön kuormitusta vastaan. Tuote sisältää yhdistelmän luonnollisia antioksidantteja A-, C- ja E-vitamiineista. Antioksidantit auttavat hidastamaan haitallisten happiyhdisteiden aiheuttamaa hapettumista soluissa, ja ehkäisevät siten soluvaurioita ja vähentävät tapaturma-alttiutta. Harrastus- ja työkoirien antioksidanttien tarve on korkea, sillä aktiivisen liikunnan aikaansaama aineenvaihdunnan kiihtyminen aiheuttaa elimistössä enemmän hapettumista.

Suoliston terveys ja hyvinvointi. Prebiootit, mannanoligosakkaridit (MOS) ja frukto-oligosakkaridit (FOS), tukevat ohutsuolen luonnollista mikrobiflooraa. Yhdessä juurikaskuidun liukoisen kuidun kanssa, prebiootit ravitsevat suoliston luonnollisia, hyviä bakteereita ja tasapainottavat suoliston normaalia toimintaa. Myös ruoan sisältämällä liukenemattomalla kuidulla on välttämätön rooli suoliston toiminnan kannalta. Yucca schidigera -uute puolestaan sitoo ammoniakkimolekyylejä vähentäen epämiellyttäviä, suolistoperäisiä hajuja.


MAKSIMAALISTA ENERGIAA


VAHVAT LIHAKSET


NIVELTEN HYVINVOINTI


ANTIOKSIDANTIT


SYDÄMEN HYVINVOINTI


SUOLISTON HYVINVOINTI