KOOSTUMUS

Kalkkuna 36 % (sisältää 20 % tuoretta kalkkunaa, 16 % kuivattua kalkkunaa), täysjyväriisi, kaura, ohra, kuivattu kana (8 %), tuore kana (5 %), kalkkunanrasva, kanaliemi, mineraalit, vitamiinit, pellavansiemen, juurikaskuitu, frukto-oligosakkaridit 1 000 mg/kg, glukosamiini 710 mg/kg, metyylisulfonyylimetaani 710 mg/kg, mannaanioligosakkaridit 650 mg/kg, kondroitiini 500 mg/kg, kehäkukkauute, jukkauute, vehnänoras, mustikka

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET / KG

Vitamiinit: A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 25 730 IU, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 2 200 IU, E-vitamiini (alfatokoferoliasetaatti) 430 mg, biotiini 323 µg; hivenaineet; aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 340 mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 285 mg, rautasulfaatti monohydraatti 310 mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20 mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 110 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 50 mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 40 mg, vedetön kalsiumjodaatti 1,58 mg, natriumseleniitti 0,5 mg; aminohapot: L-karnitiini 240 mg, tauriini 475 mg

RAVINTOTIEDOT

Raakavalkuainen 26 %
Raakaöljyt ja -rasvat 14 %
Raakakuitu 3,5 %
Hehkutusjäännös 9,5 %
Kosteus 8 %
Hiilihydraatit (NFE) 39 %
Metaboloituva energia 346 Kcal/100 g
Omega 6 2,5 %
Omega 3 0,5 %
Kalsium 1,7 %
Fosfori 1,3 %

Näytä tuotteen annostelutaulukko

Nivelten hyvinvointi ja sydämen terveys. Suurten koirien nivelten hyvinvointiin on kiinnitettävä huomiota sekä aikuisiässä ongelmia ennaltaehkäisten että vanhemmalla iällä terveyttä tukien. Glukosamiini, kondroitiini ja MSM tukevat nivelterveyttä koko koiran eliniän. Optimaalinen kivennäis- ja hivenaineiden suhde on räätälöity suurten koirien tarpeisiin. Omega-3-rasvahapot (EPA ja DHA) tukevat myös nivelten terveyttä, mutta niihin on myös liitetty tulehduksia lievittäviä, immuunipuolustusta vahvistavia sekä ihoa ja turkkia hoitavia vaikutuksia. Lisäksi suuren koiran sydän kaipaa terveytensä tueksi ruokaan lisättyä tauriinia ja D-vitamiinia.

Suoliston terveys ja hyvinvointi. Suurillakin koirilla elinvoima lähtee vatsasta ja hyvin toimivasta suolistosta. Prebiootit, mannanoligosakkaridit (MOS) ja frukto-oligosakkaridit (FOS), tukevat ohutsuolen mikrobiflooraa. Yhdessä juurikaskuidun liukoisen kuidun kanssa, prebiootit ravitsevat suoliston luonnollisia, hyviä bakteereita ja tasapainottavat suoliston toimintaa. Liukenematon kuitu on myös välttämätön ainesosa suoliston säännöllisen liikkeen ylläpidossa. Ruoan sisältämä vehnänoras on gluteeniton B-vitamiini- ja hivenainerikas raaka-aine, jonka uskotaan myös tukevan ruoansulatusta. Lisäksi Yucca schidigera -uute sitoo ammoniakkimolekyylejä vähentäen epämiellyttäviä, suolistoperäisiä hajuja. Suurikokoinen nappula puolestaan ehkäisee hotkimista ja rohkaisee suurtakin koiraa pureskelemaan ruokansa, jolloin vatsa sekä hampaat voivat paremmin.

Laadukkaat eläinproteiinin lähteet ja hitaasti imeytyvät hiilihydraatit. Korkealaatuiset, hyvin sulavat eläinproteiinit kanasta ja kalkkunasta, sekä matalaglykeemiset hiilihydraatit ruskeasta riisistä ja kaurasta vapauttavat energiaa koiran elimistön käyttöön tasaisesti. Ravintoaineita tehokkaasti hyödyntävä elimistö voi hyvin ja näkyy koirasta ulospäin optimaalisena lihaskuntona ja vahvana, kiiltävänä turkkina. Ruokaan lisätty L-karnitiini on aminohappo, jolla on olennainen rooli rasva-aineenvaihdunnassa ja lihasmassan kehittymisessä, sillä se auttaa muuttamaan energiaa kehon rasvasta suoraan lihasten käyttöön.

Kun koira voi hyvin ja päivittäinen ruokamäärä on annosteltu iän mukaan, jaksaa koira energisenä ja iloisena läpi elämän.


ANTIOKSIDANTIT


NIVELTEN HYVINVOINTI


SYDÄMEN HYVINVOINTI


SUOLISTON HYVINVOINTI