KOOSTUMUS

Tuore kalkkuna (20 %), kuivattu kalkkuna (18 %), täysjyväriisi, kaura, ohra, kuivattu kana (9 %), tuore kana (5 %), kalkkunanrasva, kanaliemi, mineraalit, vitamiinit, pellavansiemen, juurikaskuitu, frukto-oligosakkaridit 1 000 mg/kg, mannaanioligosakkaridit 650 mg/kg, kehäkukkauute, jukkauute, vehnänoras, mustikka

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET / KG

Vitamiinit: A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 25 730 IU, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1 730 IU, E-vitamiini (alfatokoferoliasetaatti) 430 mg, biotiini 323 µg; hivenaineet; aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 340 mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 285 mg, rautasulfaatti monohydraatti 310 mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20 mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 110 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 50 mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 40 mg, vedetön kalsiumjodaatti 1,58 mg, natriumseleniitti 0,5 mg

RAVINTOTIEDOT

Raakavalkuainen 28 %
Raakaöljyt ja -rasvat 15 %
Raakakuitu 3,5 %
Hehkutusjäännös 9,5 %
Kosteus 8 %
Hiilihydraatit (NFE) 36 %
Metaboloituva energia 352 Kcal/100 g
Omega 6 2,8 %
Omega 3 0,5 %
Kalsium 1,9 %
Fosfori 1,4 %

Näytä tuotteen annostelutaulukko

Suoliston terveys ja hyvinvointi. Terve suolisto ja hyvinvoiva vatsa ovat jokaisen koiran elinvoiman perusta. Prebiootit, mannanoligosakkaridit (MOS) ja frukto-oligosakkaridit (FOS), tukevat ohutsuolen mikrobiflooraa. Yhdessä juurikaskuidun liukoisen kuidun kanssa, prebiootit ravitsevat suoliston luonnollisia, hyviä bakteereita ja tasapainottavat suoliston toimintaa. Liukenematon kuitu on myös välttämätön ainesosa suoliston säännöllisen liikkeen ylläpidossa. Ruoan sisältämä vehnänoras puolestaan on gluteeniton, B-vitamiini- ja hivenainerikas raaka-aine, jonka uskotaan myös tukevan ruoansulatusta. Lisäksi Yucca schidigera -uute sitoo ammoniakkimolekyylejä vähentäen epämiellyttäviä, suolistoperäisiä hajuja.

Laadukkaat eläinproteiinin lähteet ja hitaasti imeytyvät hiilihydraatit. Korkealaatuiset, hyvin sulavat eläinproteiinit kanasta ja kalkkunasta, sekä matalaglykeemiset hiilihydraatit ruskeasta riisistä sekä kaurasta vapauttavat energiaa elimistön käyttöön tasaisesti. Ravintoaineita tehokkaasti hyödyntävä elimistö voi hyvin ja näkyy koirastaa ulospäin optimaalisena lihaskuntona ja vahvana, kiiltävänä turkkina. Luonnollisesti lihasta saatava L-karnitiini on aminohappo, jolla on olennainen rooli rasva-aineenvaihdunnassa ja lihasmassan kehittymisessä, sillä se auttaa muuttamaan energiaa kehon rasvasta suoraan lihasten käyttöön.

Kun koira voi hyvin ja päivittäinen ruokamäärä on annosteltu ikään sopivaksi, jaksaa koira energisenä ja iloisena läpi elämän.

.

ANTIOKSIDANTIT

digestive

SUOLISTON HYVINVOINTI

ERINOMAINEN MAISTUVUUS

VAHVAT LIHAKSET