KOOSTUMUS

Tuore taimen (34 %), täysjyväriisi, kuivattu kala (12 %), kaura, ohra, tuore peura (6 %), ankkajauho (5 %), juurikaskuitu, sinimailanen, lohiliemi, auringonkukkaöljy, mineraalit, vitamiinit, lohiöljy, pellavansiemen, merileväöljy, psyllium,  frukto-oligosakkaridit 1 000 mg/kg, glukosamiini 710 mg/kg, metyylisulfonyylimetaani 710 mg/kg, mannaanioligosakkaridit 650 mg/kg, kondroitiini 500 mg/kg, kehäkukkauute, jukkauute, vehnänoras, mustikka

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET / KG

Vitamiinit: A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 25 730 IU, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1730 IU, E-vitamiini (alfatokoferoliasetaatti) 430 mg, biotiini 323 µg; hivenaineet; aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 340 mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 285 mg, rautasulfaatti monohydraatti 310 mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20 mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 110 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 50 mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 40 mg, vedetön kalsiumjodaatti 1,58 mg, natriumseleniitti 0,5 mg; aminohapot: L-karnitiini 340 mg, tauriini 475 mg

RAVINTOTIEDOT

Raakavalkuainen 28 %
Raakaöljyt ja -rasvat 12 %
Raakakuitu 5 %
Hehkutusjäännös 11,5 %
Kosteus 8 %
Hiilihydraatit (NFE) 35 %
Metaboloituva energia 325 Kcal/100 g
Omega 6 2,8 %
Omega 3 2,7 %
Kalsium 1,9 %
Fosfori 1,6 %

Näytä tuotteen annostelutaulukko

Optimaalinen paino. Painonpudotuksessa ja -hallinnassa oleellisena tukena ovat juurikaskuidusta, psylliumista sekä sinimailasesta peräisin olevat liukoiset kuidut. Ne auttavat hillitsemään näläntunnetta ruokahetkien välissä ja tehostavat osaltaan hyvien bakteerien toimintaa suolistossa. Näläntunne myös pysyy poissa pidempään liukoisten kuitujen sekä kauran ansiosta.

Lisätty L-karnitiini auttaa painonhallinnassa muuttamalla energiaa kehon rasvasta lihasten käyttöön, tukien siten myös optimaalisen lihaskunnon saavuttamista. Lisäksi raaka-aineiden erinomainen sulavuus näkyy koiran lihaksissa, elimistön hyödyntäessä ravintoa tehokkaasti.

Luonnollinen nopean energian lähde, kookosöljy, sisältää keskipitkäketjuisia rasvahappoja, kuten lauriinihappoa. Lauriinihappoa esiintyy mm. emon maidossa, ja sillä on antibakteerisia ja tulehduksia lievittäviä vaikutuksia. Kookosöljyllä uskotaan myös olevan hyvinvointia edistäviä vaikutuksia paitsi koiran iholle ja turkille, myös ruoansulatuksen, aineenvaihdunnan ja aivojen toiminnalle.
Nivelten hyvinvointi ja sydämen terveys. Painon noustua optimaalista korkeammaksi on kehonhuoltoon kiinnitettävä erityistä huomiota. Sen vuoksi ravintoon on lisätty glukosamiinia, kondroitiinia ja MSM:ää, ylipainon rasittamien nivelten hyvinvointia edistämään. Taimenesta saataviin omega-3-rasvahappoihin (EPA ja DHA) on liitetty tulehduksia lievittäviä, nivelten terveyttä ylläpitäviä, immuunipuolustusta vahvistavia sekä ihoa ja turkkia hoitavia vaikutuksia. Vahvan sydämen terveyttä tukemaan ruokaan on lisätty sekä tauriinia että D-vitamiinia. Edellä mainitut ainesosat edistävät myös seniorikoiran terveyttä, tarjoten edellytykset elinvoimaiseen elämään – myös korkeammalla iällä.

Suoliston terveys ja suojaavat antioksidantit. Prebiootit, mannanoligosakkaridit (MOS) ja frukto-oligosakkaridit (FOS), ravitsevat ohutsuolen luonnollista mikrobiflooraa, ylläpitäen suoliston normaalia toimintaa. Yhdistelmä luonnollisia antioksidantteja A-, C- ja E-vitamiineista hidastaa haitallisten happiyhdisteiden aiheuttamaa hapettumista soluissa, taistellen ympäristön kuormitusta ja ikääntymisen merkkejä vastaan.


OPTIMAALINEN PAINO


NIVELTEN HYVINVOINTI


VAHVAT LIHAKSET


ANTIOKSIDANTIT

ERINOMAINEN MAISTUVUUS

SYDÄMEN HYVINVOINTI